fa en ar

روغن بکر آفتابگردان

روغن آفتابگردان روغن غیر فرار فشرده از دانه های آفتابگردان است. روغن آفتابگردان معمولا در مواد غذایی به عنوان روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می شود، و در فرمولاسیونهای آرایشی به عنوان نرم کننده بکار می رود. کل تولید جهان از روغن آفتابگردان در سال 2014 نزدیک به 16 میلیون تن بود و اوکراین و روسیه به عنوان بزرگترین تولید کنندگان این روغن در سطح جهان هستند. 

روغن آفتابگردان طبیعی یکی از سالمترین روغن های نباتی بوده، از نظر کاربرد و خواص برای مصارف متعدد مناسب است. این روغن از دانه‌های گل آفتابگردان روغنی توسط فشار مکانیکی (پرس کردن) یا توسط حلال و یا ترکیبی از دو روش به‌دست می‌آید.  ما در شرکت عطما از روش پرس برای تولید روغن بکر آفتابگردان استفاده می کنیم. روغن آفتابگردان از نظر ترکیبات چرب شبیه خواص روغن زیتون و یکی از تامین کننده های ویتامین ای بدن است. روغن آفتابگردان رنگ زرد روشن و شفاف و طعم مطلوبی دارد و روغنی مناسب برای پخت و پز غذا و استفاده در سس‌های سالاد است. 

روغن  مخلوط به طور عمده از چربی اشباع نشده، اسید لینولئیک (59٪ از کل)، و چربی اشباع شده، اسید اولئیک (30 درصد از کل ارسال ها) است. در آفتابگردان اصلاح نباتات نفت و تولید، چهار نوع از نفت پردازش حاوی مقادیر مختلف از اسیدهای چرب عمده تولید می شوند. [2] روغن ابراز دارای رنگ کهربایی نور با عطر و طعم ملایم. روغن حاوی محتوای غنی از ویتامین E

روغن بکر آفتابگردان

روغن آفتابگردان خالص، یکی از سالم‌ترین روغن‌های نباتی است. این روغن سرشار از ویتامین E ، اسید فولیک، ویتامین B، آهن و روی بوده و از مشکلات بیماری قند می‌کاهد. این روغن به دلیل غنی بودن از اسیدهای چرب غیراشباع برای سلامتی مفید و در تثبیت کلسترول خون موثر است.

این روغن یکی از بهترین روغن‌های خوراکی است که برای پوست نیز مفید است.

روغن استخراج شده از دانه‌های آفتابگردان یکی از غنی ترین روغن‌های گیاهی محسوب می شود که بخش عمده‌ای از آن را تری‌گلیسرول‌ها (۹۸ تا ۹۹ درصد) و بخش کوچکی از آن را فسفولیپیدها، توکوفرول‌ها و استرول‌ها تشکیل می‌دهند و میزان اسید پالمتیک در این روغن کم است.

قیمت عمده روغن بکر آفتابگردان عطما

روغن بکر آفتابگردان درجه یک را از ما بخواهید. عرضه روغن بکر کنجد به صورت عمده در سراسرایران با قیمت مناسب. جهت دریافت قیمت روغن بکر آفتابگردان با شماره  03154821101 تماس بگیرید. 

روغن آفتابگردان خالص علاوه بر ویتامین E ، ویتامین A و C ‌ و D نیز دارد، همچنین بتاکارتن و موم موجود در این روغن با ایجاد یک لایه روی پوست‌تان از سلول‌های پوست محافظت می‌کند.

روغن آفتابگردان

خواص روغن بکر آفتابگردان

روغن بکر آفتابگردان سرشار اسید های چرب تک غیر اشباعی و چند غیراشباعی است که ضمن تامین انرژی، نسبت LDL به HDL را در سطح ایده آل نگه می دارد، همچنین روغن آفتابگردان حاوی لسیتین است که به کاهش میزان کلسترول کمک می‌کند.

شکستن کامل چربی های اشباع موجود در روغن های دیگر طی سوخت و ساز بدن مشکل است. بنابراین این چربی ها به وسیله خون به قسمت های دیگر بدن منتقل می شوند و رسوب می کنند، بنابراین باعث افزایش کلسترول بد ( LDL ) می.شوند. این اتفاق باعث مشکلاتی مانند آمبولی،تصلب شرایین، درد مفاصل و دیگر ناهنجاری ها می شود.

در مصارف غذایی می توانید به جای سایر روغن های خوراکی که چربی های اشباع بالا و اسید لینولئیک سالم پایینی دارند، از روغن بکر آفتابگردان استفاده کنید. مهم ترین خاصیت این روغن بالا بودن میزان ویتامین E آن است. در مقایسه با روغن های دیگر مانند روغن بادام که معمولا در محصولات مراقبت از پوست کاربرد دارند، روغن آفتابگردان دارای ویتامین E بالاتری است.

کاروتنوئید های موجود در روغن آفتابگردان باعث مقاومت در ابتلا به سرطان رحم، شش و پوست می شود. به علاوه به خاطر مقادیر زیاد ویتامین A به پیشگیری از آب مروارید کمک می کند.

  • توجه به مطالعات انجام شده روی روغن‌های گیاهی، میزان اسیدهای چرب اشباع در این روغن نسبت به روغن‌های ذرت (۲۲ درصد)، پنبه دانه (۳۲ درصد)، بادام زمینی (۲۸ درصد)، گلرنگ و کلزا (۱۲ درصد) پایین‌تر و میزان آن 0.3 درصد است که این امر خود زمینه ساز اکسیداتیو و امولسیون بالاتر این روغن می شود. فسفولیپید روغن خام آفتابگردان در محدوده بین نیم درصد تا ۲.۱ درصد قرار دارد.

روغن بکر آفتابگردان درجه یک را از ما بخواهید. عرضه روغن بکر کنجد به صورت عمده در سراسرایران با قیمت مناسب. جهت دریافت قیمت روغن بکر آفتابگردان با شماره  03154821101 تماس بگیرید. 

وزن بسته بندی مصرف نوع ظرف تاریخ انقضا ترکیبات
900 گرم کارتن 12 عددی مخصوص پخت وپز، سرخ کردن و سالاد پت 12 ماه پس از تولید روغن خالص آفتابگردان

این محصول را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: